Wie ben ik als fotograaf en waar kun je mij voor inhuren? 

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Noord Holland? Zoek dan niet verder! Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder lees je waarin ik ben gespecialiseerd!

Wie ben ik en wat is mijn specialisatie? – fotograaf Groningen

Ik ben reclame en portretfotograaf en kan ingehuurd worden voor professionele en commerciële bedrijfsfotografie. Heb je nog een fotograaf nodig in Groningen? Goed nieuws! Ik ben gevestigd in Groningen en ik ben werkzaam in heel Nederland. Je kunt mij inhuren voor een fotoshoot op locatie. In Noord Holland, Drenthe, Overijssel en Friesland heb ik inmiddels redelijk naamsbekendheid. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in foto bewerking en de combinatie tussen fotografie en vormgeving. Soms wordt dit laatste ook wel eens ‘green screen’ fotografie, ‘mixed media’ of digital art’ genoemd. Ik heb het zelf de naam Adobeshoot gegeven, omdat het eindresultaat in Adobe Photoshop ontstaat.

Maar hoe zien mijn klanten er voornamelijk uit? Dit is onder te verdelen in verschillende categorieën, denk aan bedrijfsfotografie, fotografie voor de vrouwelijke ondernemers en fotografie voor uitvoerende artiesten.

Reclame en portretfotografie voor bedrijven en ondernemers

Mijn klanten op zakelijk gebied, binnen de bedrijfsfotografie, zijn onder andere: schoonheidsspecialist, winkel, detailhandel, kantoor, fabriek, groothandel, vastgoedontwikkelaar, bank, bouwbedrijf, pretpark, zorg, transport, kapper, horeca en een restaurant. Ik fotografeer voor grote bedrijven zoals bijvoorbeeld de Rabobank of Van Wijnen. Maar ook voor kleinere bedrijven of eenmanszaken. Kortom ik ben reclame en portretfotograaf voor elk bedrijf en voor elke ondernemer.

Reclame en portret fotograaf voor de vrouwelijke ondernemers

Veel zelfstandige ondernemers of zzp’ ers die redelijk actief bezig zijn met hun merkuitstraling, zijn vaak vrouwen. Het zijn vaak vrouwelijke ondernemers die regelmatig een fotoshoot voor een zakelijke portretfoto bij mij boeken. Tenminste, dit is mijn ervaring. Maar wat de reden voor deze ervaring ook is, ik heb er dus ervaring in. Daarom heb ik ook een aparte pagina op mijn website die specifiek gaat over fotoshoots voor de vrouwelijke ondernemer.

Adobeshoot muziek en theater 

Daarnaast heb ik veel connecties in de muziek en theater en doe ik veel fotoshoots met uitvoerende artiesten. Denk aan een zanger, zangeres, model of acteur die een promotie foto voor zijn of haar website of portfolio nodig heeft. Of denk aan een band die een bandfoto wil, of een theatergroep die een foto nodig heeft voor een poster van hun voorstelling. Veel bands kiezen bij mij vaak voor een Adobeshoot. Ze willen dan geen standaard ‘realistische’ foto, maar meer een soort filmposter. Een echte ‘eyecatcher’ voor op hun eigen website, maar ook op de website van hun boekingskantoor. Een beeld dat eraf knalt op een poster voor een festival, concert, feest, ander evenement of voor op hun flyer. 

Ben je zelf een vrouwelijke ondernemer, heb je een eigen bedrijf of zit je in de muziek of theater wereld en ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie! Je wensen kun je vooraf altijd met mij bespreken en de foto’s zal ik dan ook aanpassen hiernaar. Hier wordt bijvoorbeeld gekeken naar je de huisstijl van je bedrijf, of de elementen die je als artiest of muzikant terug wil laten komen in de foto’s. 

instagram