Brand shoot voor webshop – fotoshoot merk Gel Nail Wrap

Als fotograaf omarm ik de diversiteit van elke opdracht. Enige tijd geleden kreeg ik een bijzondere kans: een brand shoot voor webshop Gel Nail Wrap. Het was een fotoshoot van kleur en plezier, en dit straalt duidelijk af in de foto’s 🙂 Gel Nail Wrap is opgericht door Hanna de Jong en heeft in iets meer dan een jaar al heel veel succes geboekt. Naast de online webshop zijn Hanna’s producten nu al verkrijgbaar in drie fysieke winkels. En deze maand prijkte Gel Nail Wrap als ‘Must Buy’ en een opvallende ontdekking op TikTok in de Cosmopolitan.

Brand shoot voor webshop samen met modellen

Voor deze fotoshoot werkten we samen met fantastische modellen: Maryann, Anna en Leonie. Elk van hen bracht haar eigen stijl en persoonlijkheid mee. Hierdoor konden we de veelzijdigheid van de nagelstickers van Gel Nail Wrap volledig tot haar recht laten komen. Van speels en jeugdig tot elegant en tijdloos, dus voor elke gewenste uitstraling.

Op geweldige locaties

Voor de eerste fotoshoot kozen we voor de Social Hub in Groningen. De Social Hub is een kleurrijk en trendy hotel, vandaar dat dat perfect aansloot bij de nagelstickers van Gel Nail Wrap. Later in het jaar deden we nog een andere fotoshoot in het centrum van de stad Groningen, deze had een iets stoerder karakter.

Met een styliste en visagiste

Voor de shoot in de Social Hub hadden we echt een fantastisch team. De visagiste Barbara Kobus en styliste Denise zorgden ervoor dat de modellen er prachtig uitzagen. Alles bij elkaar, locatie, visagie, styling, goede energie en veeeeel kleur, leverden echt prachtige beelden op.

Productfotografie

Omdat het om productfotografie ging, moest ik me concentreren op de handen in plaats van de gezichten. Het was ook belangrijk dat de kleuren in de foto’s overeenkwamen met de werkelijkheid. Dit waren de aspecten waar ik tijdens het fotograferen en de nabewerking rekening mee moest houden.

Brand shoot voor webshop

Apart van de fotoshoot op locatie, heb ik tevens meerdere fotosessies bij Hanna thuis uitgevoerd om alle overige producten vast te leggen. Kort samengevat, een brand shoot voor een webshop biedt een breed scala aan mogelijkheden. Je wilt namelijk niet alleen de juiste sfeer en emotie overbrengen, maar ook je producten op een duidelijke en aantrekkelijke manier presenteren.

De moeite waard

Investeer in goede fotografie, het maakt echt een groot verschil. Kijk maar naar Hanna en de resultaten die ze nu al in een periode van een jaar heeft geboekt. Volledig aan haar eigen inzet te danken, uiteraard! Maar… ze kan wel goede beelden inzetten die helpen met de verkoop of om bv in de Cosmopolitan te laten plaatsen;) Jaa, van deze fotoshoots werd ik echt heel blij. En als je net zo enthousiast bent geworden als ik, raad ik je echt aan om een kijkje te nemen op de website van Gel Nail Wrap. Wil je ook een brand shoot voor je webshop, advertentie of drukwerk? Check mijn website

product foto nagels roze en speels met zonnebril
product foto nagels speels en roze met lollie
foto tijdschrift product nagels
product foto nagel stoer en donker
product fotografie nagel stickers met uv lamp en lak
screenshot website telefoon brand fotografie
product foto fris en zomers met hoed
product foto nagels fris en zomers
instagram