Portret van Chef-kok en ondernemer Elvis in restaurant.

“De foto’s zijn beter dan mijn verwachting was! Erg mooi!”

Als fotograaf probeer je altijd aan iemands verwachtingen te voldoen door goed op te nemen of aan te voelen wat diegene verwacht. En het is nog mooier als je die verwachtingen kunt overtreffen.

Chef-kok Elvis

Chef Elvis… En ja, dat is echt zijn naam… is een echte ondernemer in de horeca. Hij heeft een eigen stijl en visie en zocht dan ook een fotograaf die dit kon vastleggen in een fotoshoot. Hij zocht geen standaard foto’s in de keuken, maar juist een persoonlijk portret. Elvis is een sympathieke man met een passie voor zijn vak. Hij is serieus en tegelijkertijd heeft hij ook iets ‘speels’. Een mooie combinatie van creativiteit, focus en doorzettingsvermogen.

Unieke Fotolocatie: Restaurant 5 Sinnen 

Restaurant De 5 Sinnen bleek de perfecte locatie te zijn voor de fotoshoot. Elvis kookt het liefst mediterraans of Frans, klassiek en van hoog niveau. De sfeer van de locatie, de warme nostalgie van het voorste gedeelte van het restaurant en de moderne uitstraling van het achterste gedeelte pasten perfect in het hele verhaal. Het vertaalde in beeld tevens zijn passie en ervaring, maar ook zijn frisse blik op het ondernemerschap. Ik besloot daarom om zowel zwart-wit als kleurenfoto’s toe te voegen om de sfeer van het verhaal te versterken.

Een echte ondernemer

Een echte ondernemer, want inmiddels heeft Elvis de sprong gewaagd van zelfstandig pop-up kok naar eigenaar van een restaurant. Hij heeft het bekende ‘Zuiver op Vlieland overgenomen van Roland en Annemieke. Zijn website is niet meer online, aangezien hij nu al zijn expertise inzet voor zijn eigen restaurant. En… ik heb het vermoeden dat hij zijn naam eer aan gaat doen en deze zaak gaat ‘rocken’!

Wil je als ondernemer ook een fotoshoot op locatie? Kijk dan even op deze pagina voor meer info

Stoer portret van chef-kok Elvis aan tafel leunend op een mes
Stoere foto van chef-kok Elvis met mes in zijn hand
detailfoto van hand van chef-kok met boek met recepten
chef-kok leunend tegen muur in restaurant
foto van handen van chef-kok die schrijft in zijn notitieboek
chef-kok met kop koffie in restaurant, lachend
detail foto van koksmes met koksbuis en knoflook

instagram