Bedrijfsfotografie als beeldvorming voor je klant

Waarom is bedrijfsfotografie als beeldvorming voor je klant belangrijk? Voor een klant is het fijn om letterlijk te zien bij wie ze een product kopen. Foto’s van jouw team met jouw bedrijfslogo op de werkkleding geeft ze dat beeld en daarmee vertrouwen.

Trots op je bedrijf

Als fotograaf denk ik altijd, deze opdrachtgever is trots op zijn of haar bedrijf! Omdat ze het leuk vinden om te investeren in professionele fotografie. Omdat ze graag in beeld laten zien hoe ze te werk gaan en wie de mensen in hun team zijn.

Werken met modellen of modellen op je werk?

Je eigen mensen zijn de beste modellen voor de foto’s:) Zij weten als geen ander hoe ze hun werk moeten doen en ook hoe het eruit moet zien. Het plaatje klopt dus altijd, het plaatje is echt en… met echte mensen, dat zijn de mooiste en eerlijkste beelden. Zelfs de werknemers die zichzelf niet zo fotogeniek vinden, krijg ik vaak toch goed op de foto. Hoe? Op zich niet zo ingewikkeld, want ik fotografeer mensen terwijl ze met iets bezig zijn wat ze goed kunnen of waarbij ze in hun routine zitten waardoor hun concentratie anders is. De nadruk ligt dan niet zo op de fotografie of zijnde een fotoshoot. Het is eerder een spontane wisselwerking tussen mij en de ander.

Team en work in beeld

Sunpowered Noord is zo’n bedrijf met een heel enthousiast team. Op de werkvloer is er een gezellige en familiare sfeer. Niet gek, want het bedrijf word ook gerund door een familie. Het is een hecht team. Ze vroegen mij voor de bedrijfsfotografie als beeldvorming voor hun klant. Het eerste deel van de fotoshoot was op locatie en heb ik de plaatsing van de zonnepanelen in beeld gebracht. Het tweede deel van de fotoshoot was op kantoor waar ik sfeerbeelden heb gemaakt en ook portretten van alle medewerkers en adviseurs.

Wil je ook een bedrijfsreportage of zakelijke fotoshoot? Je kunt mij inhuren voor een hele dag, maar natuurlijk ook voor een dagdeel of een paar uur. Kijk op www.leoniekuizenga.nl/bedrijfsfotografie voor meer info en prijzen.

instagram