Adobe shoot Prime Partyband

Vet cool!!!!…. Zo dat knettert!…. Schitterend!!… Wauw!! Tof!!...” ( reacties whatsapp )

Begin deze maand had ik een Adobe shoot met een leuke groep mensen van de band ‘Prime partyband’. De shoot heb ik Adobe shoot genoemd omdat een groot deel van de foto tot stand komt in Adobe Photoshop.

Van tevoren heb ik met de band het idee besproken. Hoe gaat het plaatje er uitzien? Wat willen ze uitstralen? Met welke doelgroep, welke markt, moet ik rekening houden? Wat zijn de elementen en welke kleurensetting ga ik toepassen en welke kleuren gaat de band dragen? Zo weet ik van tevoren welke achtergrond ik ga gebruiken, filters en wat mijn licht opstelling word.

Voor het confetti pistool had Joanne, 1 van de zangeressen, over de app wat ideeën met mij uitgewisseld. Zij stuurde me wat plaatjes van leuke ‘guns’, maar voor een echte confetti explosie hadden we eigenlijk een groter formaatje nodig. Ik ben de volgende dag naar de Action gegaan en heb daar een speelgoedgeweer van een tientje gekocht die een mooie grote opening had. Deze heb ik vervolgens goud gespoten en later in photoshop het logootje van de band erop gezet. Het werkte perfect:)

Ik heb iedereen apart gefotografeerd. Zo kon ik goed per persoon ‘ensceneren’; aandacht voor houding en energie. In photoshop heb ik alles bij elkaar gezet en het resultaat is super geworden:)

Website van de band: www.primepartyband.nl

instagram